Wie zijn wij

Een eigen touch, net even anders, maar altijd met oog voor detail!

Kantoor en projectinrichting zit ons in het bloed. We beschikken over ruim 15 jaar ervaring in kantoorinrichting.

Hierbij hebben we enorm veel projecten tot een goed einde gebracht. Altijd met respect voor de wensen van de klant. Wat we wel willen is u laten nadenken. Kiezen voor een nieuwe inrichting doet u niet elke dag, dus is het goed hier even de tijd voor te nemen. Samen bespreken we de eindeloze mogelijkheden. De wereld veranderd, en ook de werkomgeving veranderd in een hoog tempo. Waar vroeger de werkplek vaak door maar door één persoon werd gebruikt zie je tegenwoordig veel flex werkplekken, welke gecombineerd worden met concentratie werplekken, ontmoetingsplekken en relax ruimten.

En het is nu juist de ‘kunst’ om hier de perfecte balans in te vinden. Lukt dit, dan zal de werknemer zich beter in zijn werkomgeving voelen en zal zijn algemene prestatie omhoog gaan. En deze ‘kunst’ beheersen wij, graag luisteren we naar u wensen en bekijken de actuele situatie. Waar zijn verbeteringen of aanpassingen mogelijk.

De inrichting verzorgen wij met behulp van onze partners. Stuk voor stuk top merken binnen hun segment. Hiernaast werken wij ook samen met specialistische ‘maatwerk’ partners. Bijvoorbeeld op het gebied van staal, hout, kunststof of andere bijzondere materialen.

Een andere tak van Furniture Link is EstateVenture. Hierbij nemen wij al u zorgen weg tijdens de bouw of verbouwing van u onroerend goed. Ook kunnen we ook het onderhoud en de exploitatie voor u verzorgen. Alles geheel volgens uw wensen en tegen het scherpste tarief.

Wij komen graag bij u langs voor een gesprek.

Met vriendelijke groet,

Hans Schippers, eigenaar Furniture Link