Advies “Het nieuwe werken” & project managements

De laatste jaren gaat onze bijzondere interesse uit naar de veranderende werkomgeving bij bedrijven en mensen. Beter bekend als ‘Het nieuwe werken’. Wij noemen dit “Be Flexible”! … De wereld verandert in hoog tempo en dus moet ook de werkomgeving en de wijze van werken mee veranderen. Richting de toekomst zal dit inhouden dat men moet kunnen werken waar en wanneer men wilt. Bedrijven weten vaak niet wat dit voor hen betekent. Hoe moeten we dit aanpakken, hoe moeten we onze mensen informeren.

De focus van moderne kantoren zal de komende jaren steeds meer komen te liggen op het gebied van ‘het nieuwe werken’. Zowel werkgever als werknemer zullen flexibel moeten zijn, “Be Flexible”. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel ervaring met “nieuwe werken” omgevingen. Naar onze mening zal op kantoor een hedendaagse sfeer gecreëerd moeten worden waarbij alle werkzaamheden op een prettige wijze kunnen worden uitgevoerd. Er zal een balans gevonden moeten worden tussen concentratie werplekken, ontmoetingsplekken en relax ruimten. En het is nu juist de ‘kunst’ om hier de perfecte balans in te vinden. Lukt dit, dan zal de werknemer zich beter in zijn werkomgeving voelen en zal zijn algemene prestatie omhoog gaan. Dit totale project management kunnen wij voor u verzorgen.

Naast de inrichting is dus ook de menselijke factor enorm belangrijk binnen het veranderingsproces. Met onze “Be Flexible” aanpak maken we een plan van aanpak zodat iedereen binnen het bedrijf weet waar hij aan toe is, dan men weet wat er gaat veranderen binnen de nieuwe werkomgeving.

Ook na het plaatsen blijven we betrokken, zijn de mensen tevreden in de nieuwe situatie of zijn er nog aanpassingen nodig…