Kantoor & projectinrichting

Kantoor en projectinrichting zit in ons bloed. Als u begint met het nadenken over een nieuwe inrichting of alleen een nieuwe bureaustoel is het goed hier even de tijd voor te nemen. Samen bespreken we graag de hedendaagse mogelijkheden.

We werken samen met vooraanstaande merken & designers uit geheel Europa. Samen met hen zorgen we voor de meest optimale inrichting voor iedere situatie.

De wereld veranderd, en ook de werkomgeving veranderd in een hoog tempo. Waar vroeger de werkplek vaak door maar door één persoon werd gebruikt zie je tegenwoordig veel flex werkplekken, welke gecombineerd worden met concentratie werplekken, ontmoetingsplekken en relax ruimten. En het is nu juist de ‘kunst’ om hier de perfecte balans in te vinden. Lukt dit, dan zal de werknemer zich beter in zijn werkomgeving voelen en zal zijn algemene prestatie omhoog gaan. Hierbij zult u ook voor nieuwe werknemers een perfecte werkgever zijn.

En deze ‘kunst’ beheersen wij, graag luisteren we naar u wensen en bekijken de actuele situatie. Waar zijn verbeteringen of aanpassingen mogelijk. Van hieruit gaan we werken naar de nieuwe situatie. We laten u via onze ontwerpen in 2D en 3D zien dat we begrepen hebben wat deze wensen zijn. Hierna volgt een gedetailleerde offerte en plan van aanpak, waarna we richting de uitvoering kunnen gaan werken.

Ook na het plaatsen blijven we betrokken, wordt de nieuwe situatie wel juist gebruikt of zijn er nog aanpassingen nodig...

'Kunst' is af als het af is, contact us ...

Figuren-300x300
3814992_300
arts1280-300
francoise-300

Merken & designers